Autolakering

Hos Koldig Coat kan vi meget mere end bare coating. Som noget nyt, så tilbyder vi nu også autolakering til alle vores kunder i Esbjerg og resten af Sydjylland. Vi har for nyligt færdiggjort vores spritnye autolakeringsværksted, der nu er klar til at lave byens bedste autolakering til alle vores kære kunder.

Blandt andet tilbyder vi en helt unik lakering af eksempelvis træ- og stålemner, der får et helt særligt udtryk, når du får dem lakeret hos Koldig Coat.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med autolakering. Hvis du har spørgsmål omkring vores metoder, udstyr, priser eller noget helt fjerde, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan altid fanges på tlf: +75 12 14 20 eller pr. E-mail: dek@koldigcoat.

Vi ser frem til at høre fra dig, og give dig den bedste service og autolakering.

Bedste autolakering i Esbjerg

Hos Koldig Coat satser vi stærkt på at kunne yde den bedste og mest professionelle autolakering i Esbjerg, både angående kvalitet og service. Vi har investeret i det bedste udstyr på markedet, hvor alt er ATEX godkendt.

Vi specialiserer os primært i mindre emner, der har mål på cirka 3x3x3 meter eller mindre. Til at udføre vores nye service har vi naturligvis ansat en ekstremt dygtig og kompetent autolakerer, der har sine forcer inden for de små finesse, ligesom at han altid er garant for at levere den bedste kvalitet.

Herudover har vi også et nyt blandeanlæg, som gør det muligt for dig som kunde selv at besøge os og vælge præcis den farve, du ønsker. Du behøver altså ikke vælge en standardfarve, men kan derimod blande din helt egen, præcist som du ønsker. På den måde kan du også give dit emne en helt unik og enestående farver, som ingen anden har.

Autolakering af træ og stål i Esbjerg

Der er mange gode grunde til at vælge Autolakering hos Koldig Coat. En af grundende kunne eksempelvis være, at du har nogle klassiske, danske designmøbler, som årene efterhånden har sat sine tydelige spor på.

Med vores autolakering kan du give dine klassiske møbler et helt nyt look, ligesom de bliver i stand til at stå imod slid og andet i de næste mange år. Vi lytter til dine ønsker og behov gennem hele forløbet, så vi er sikre på, at du får præcist det resultat, som du drømmer om.

Husk, vi lakerer også meget andet end bare møbler. Dette kan være alt fra industrielle produkter til biler, knallerter og motorcykler. Hvis du vil give dit emne et helt nyt liv og look, så kom forbi

Koldig Coat, hvor du altså ikke bare får gode råd, sparring og et ufejlbart resultat, men også har mulighed for at blande lige den farve, du leder efter.

Vi ser frem til at hjælpe med autolakering af dine ting i Esbjerg. Vi er som altid at finde på adressen Klydset 3, 6700 Esbjerg. Vi har åbent Mandag til Torsdag fra 07:00 – 16:00, samt Fredag fra 07:00 – 13:00.