Industrilakering

Hos Koldig Coat har vi særligt en spidskompetence, som vi er meget stolte af, nemlig industrilakering. Det er her størstedelen af vores aktiviteter foregår, og det er her vi er allerbedst.

En meget stor del af vores ordrer kommer i form af emner fra vind- olie og marinebrancherne, hvor industrilakaringen og overfladebehandlingen skal være af den bedste kvalitet og helt uden fejl. Dette har vi gjort i over 20 år, hvorfor vi erfaring og viden til at at kunne levere som forventet, selvfølgelig til det aftalte tidspunkt.

Uanset hvilke krav og specifikationer du måtte have til industrilakering, så er vi mere end overbeviste om, at vi kan levere varen hos Koldig Coat. Vi bruger den bedste maling fra Hempel & Sigma.

Vi står altid klar til at rådgive og hjælpe dig med de spørgsmål og udfordringer, du måtte have i forbindelse med industrilakering. Kontakt os på tlf: +75 12 14 20, eller vi e-mail: dek@koldigcoat.dk. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning til dig.

Industrilakering i Esbjerg siden 1970

Koldig Coat er en familieejet virksomhed, der er stærkt forankret i det esbjergensiske erhvervsliv, der centrerer sig omkring Esbjerg havn. Vi har siden 1970’erne arbejdet med overfladebehandling og industrilakeringer i forskellige afskygninger.

I starten handlede det primært om industrilakering og overfladebehandling af de mange fiskekuttere i Esbjerg. Da aktiviteten faldt inden for dette område, men til gengæld steg gevaldigt inden for offshorebranchen, så skiftede vores fokus naturligvis samtidig.

I dag er vores industrilakering stort set udelukkende baseret til de forskellige leverandørerer, underleverandørere og aktører inden for offshore- og onshoreindustrien. Dette er brancher, der er kendetegnet ved deres store krav til kvalitet og certificeringer gennem hele værdikæden. Derfor har vores fokus altid været at levere den ypperste kvalitet. Vi er først tilfredse med vores arbejde, når vores kunder også er det.

Vi har en kompetent og erfaren stab af medarbejdere, der har den fleksibilitet og omstillingsparathed, der er en nødvendighed i disse brancher, der konstant er i udvikling. Dette har også givet os et ry for altid at kunne levere, også i situationer, hvor tid er en mangelvare.

Blandt andet har vi mulighed for at regulere temperaturen i vores kabine op til 65 grader, således at tørretiden for en industrilakering formindskes markant.

Har du en opgave, der kræver ekspertise, kvalitet og fart? Så står vi altid klar til at løse opgaven.

Kvalitet & Certificering

VI har altid anset kvalitet som vores største og vigtigste varemærke. Vi er vante og erfarne inden for opgaver og brancher, hvor krav og specifikationer fylder en stor del af hverdagen. Ligeledes er vi vant til at tilpasse os disse krav og specifikationer, så vi kan levere lige præcist det produkt, som du er på udkig efter.

Vi har selvfølgelig en FROSIO lvl. 3 inspektør, der har ansvaret for at følge dit projekt hele vejen igennem, så du altid kan være sikker på, at din opgave er i trygge og kompetente hænder. Du vil naturligvis modtage komplet dokumentation for hele opgaven og processen.