Sandblæsning

Leder du efter en professionel og pålidelig leverandør af sandblæsning i Esbjerg? Så er Koldig Coat lige præcist den partner, som du leder efter. Vi er blandt de absolut bedste til sandblæsning i Esbjerg. Hos os kan du altid forvente et ekstraordinært højt serviceniveau, samt et upåklageligt resultat.

Hos Koldig Coat kan vi ikke så lidt. Vi tilbyder flere forskellige former og typer af sandblæsning, hvilket vi naturligvis gør i henhold til både ISO 8501, 8502 og 8503. Dette er din sikring for, at dit emne får den helt korrekte behandling, som er helt efter bogen. Der medfølger selvfølgelig fuld dokumentation, når du vælger sandblæsning hos Koldig Coat.

Ydelser med sandblæsning

Hos Koldig Coat har vi stor erfaring med at lave sandblæsning i alle afskygninger. Herunder kan du læse mere om de typer af sandblæsning, som vi kan tilbyde:

Sandblæsning med stål Grit – Sandblæsning med stål Grit er ideelt til forbehandling af stålemner, og giver samtidig en fantastisk god ruhed til vedhæftning af både metallisering og maling.

Sandblæsning med kvartssand – Her tilbyder vi både fint kvartssand på 0,2-0,4 mm, samt groft kvartssand på 0,8-2,0 mm. Denne type behandling er særligt velegnet til rustfri- og aluminiumsemner.

Blæsning med garnet blæsemiddel – Garnet blæsemiddel er ekstremt velegnet til følsomme og sarte emner, da vi bruger en utrolig fint og skånsom form for pulver. Dette gør det muligt at sandblæse plader helt ned til 1 mm, uden at laver buler.

Vi er stolte af at være en del af erhvervslivet i Esbjerg med vores forskellige ydelser, heriblandt sandblæsning, som vi supporterer flere forskellige lokale virksomheder med.

Koldig Coat – Din leverandør af sandblæsning i Esbjerg

Hos Koldig Coat har vi helt styr på at bekæmpe alt fra rust, glødeskaller, maling og alt andet med sandblæsning. Vi sandblæser både små og store emner, og ingen opgave er for stor eller kompliceret. Vi har mange års erfaring med komplicerede opgaver, og vi leverer altid til tiden.

Herudover er vi vant til at arbejde med en høj grad af dokumentation og kvalitetssikring. Vores medarbejdere er trænet i altid at levere lidt mere, end du forventer. Selvom der er tale om en hastesag, hvor der skal arbejdes og handles hurtigt, så kan vi gøre det uden at være nødsaget til at slække på hverken dokumentation eller kvalitetssikring.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type sandblæsning, du har brug for, så står vi altid klar til at rådføre dig og hjælpe med de spørgsmål, du måtte have. Du er således mere end velkommen til at kontakte os på telefon: +75 12 14 20, eller skrive til os på dek@koldigcoat.dk

Kontakt os for en helt og aldeles uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig med sandblæsning, hvordan vi vil gøre det, hvor hurtigt det kan gøres, og hvilken type sandblæsning, som du bør vælge. Vi ser frem til at høre fra dig.