Faciliteter

Koldig Coat’s faciliteter består af 1 sandblæser hal, 1 metalliserings hal, 5 industrilakeringshaller, 2 klargørings haller, samt en nyopført autolakeringshal. Alt vores udstyr er indenfor den nyeste teknologi, så vi hele tiden sikre den højeste kvalitet. Vores udstyr er godkendt og certificeret efter diverse krav.

Kapacitet:
Vores kapacitet til emner, der skal sandblæses, metalliseres eller males, er emne størrelse på 30*9*6 m (LxBxH) og med en vægt til 30 tons.

Varemodtagelsen:
I 2014 blev vores hal til varemodtagelse og klargøring af emner til overfladebehandling opført. Hallen er bygget i forbindelse med vores eksisterende bygninger og vil dermed også tjene som transportvej fra sandblæserhal til malerkabine. Nu kan emnerne således holdes under tag fra start til slut, under hele overfladebehandlingsprocessen.

Opførelse af ny hal

Vi har i starten af 2021 fået opført vores hidtil største industrihal til dato. Den måler 30 * 16 m. med en port bredde på 9 meter i bredden, samt 6 meter i højden. Hallen er udstyret med topmoderne udstyr, som gør at vi kan levere den højeste kvalitet.