Om os

Koldig Coat er en familieejet virksomhed beliggende på Esbjerg havn, som har specialiseret sig indenfor overfladebehandling.

I starten af 1970’erne bestod arbejdet i overfladebehandling af fiskekuttere i Esbjerg havn. Sidenhen har vi rykket produktionen indendørs, hvor vi har serviceret offshore- og onshoreindustrien. Brancher med høje krav til kvaliteten og som kræver en høj standard. Kvalitet er derfor vores topprioritet, og vi er derfor ikke tilfredse, før kunden er det.

Vi tilbyder følgende:
– Sandblæsning – stål grit, kvartsand og garnetsand
– Metallisering – både med zink og aluminiumstråd
– Industrilakering
– Autolakering
– Trælakering
– Brandhæmmende maling

Vores stab består af engagerede medarbejdere, som er fleksible og omstillingsparate. Det giver os mulighed for at kunne levere til tiden, selv med yderst presset tidsfrist. Desuden har vi for nyligt investeret i et nyt varmeanlæg, som kan få kabinens temperaturer helt op på 65 grader, hvilket forkorter tørretiden på emnerne.

Har du spørgsmål eller brug for et råd, så ring endeligt. Med vores ekspertise og erfaring kan vi hjælpe hver enkelt kunde med deres specifikke behov.

Leveringsdygtige

Når det kommer til at være leveringsdygtige, er vi nogen af de bedste i branchen. Vores flexible medarbejdere, samt vores arbejdsmetoder gør at vi er i stand til at kunne levere hurtigere end de fleste. Vi har for nylig investeret i et nyt varmeanlæg, som kan få kabinens temperaturer helt op på 65 grader.

Flexible
Vi er altid klar på en udfordring, om det på kort tidsfrist eller vanskeligt terræn.

Kvalitet

Kvaliteten har altid været prioriteret højt, og er Koldig Coat’s varemærke. Vi har indenfor de sidste 20 år arbejdet for olie, gas og vindmølleindustrien, hvor vi har stor erfaring indenfor overfladebehandling til kundernes forskellige krav og specifikationer. Vores FROSIO level III inspektør følger projekterne fra start til slut, så vi sikrer os, at den krævede kvalitet opnås, og vi kan levere en komplet gyldig dokumentation for hele processen.

Certifikater

Alt vores inspektionsudstyr er fra Strenometer, og bliver årligt testet og certificeret af dem. Samtlige af vores medarbejder har certifikater/ uddannelser i de forskellige arbejdsmetoder, som de udfører.

Godkendelser til større virksomheder

Vi leverer bla. til Total, Mærsk, HESS, Statoil, Shell, Ineos, Energinet, Bladt Industries, Vestas, Siemens og det danske forsvar.